Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Evolution Team C.F. (314245) - Camarero Soto (493287) » 510952757: T45/R2

Copa 510952757 Información oficial sobre el partido 510952757 en Hattrick

03.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 2

Evolution Team C.F. Alineación oficial del equipo 'Evolution Team C.F.' en el partido 3 - 5 Camarero Soto Alineación oficial del equipo 'Camarero Soto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Evolution Team C.F. Alineación oficial del equipo 'Evolution Team C.F.' en el partido 0 - 7 Camarero Soto Alineación oficial del equipo 'Camarero Soto' en el partido
Tiene bastante suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Evolution Team C.F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Matteo Duvia estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Giuseppe Pesci va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 14.
  • 102 Minuto 71 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 71 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Vincent Dohl, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Evolution a l'empat.
  • 101 Minuto 82 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Wannes Chattou trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 3 - 4 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Giuseppe Pesci va estar a punt d'avançar els locals al minut 33 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Evolution va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Józef Szegda en un 1 contra 1 amb el porter Giuseppe Borgarello, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 201 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Kevin Tornero va disposar d'una bona oportunitat al minut 57, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Józef Szegda.

Camarero Soto

Goles Goles

  • 162 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Mario González per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): Camarero agafava avantatge al minut 37 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Jordi Badenes amb mestria.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Roberto Castelltort, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Jorge Bordalás va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 72, i va fer pujar el 2 - 4 per a Camarero.
  • 139 Minuto 83 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Marc Josep Fosch va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Vanja Zorić per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 3 - 5

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, el Camarero va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Iker 'The Killer' Bizi s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): Mario González de Camarero va abandonar el terreny de joc després de 74 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Marc Josep Fosch va entrar en el seu lloc.