Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Yonkis de Badalona (991355) - Carcarianos (1436993) » 510952709: T45/R2

Copa 510952709 Información oficial sobre el partido 510952709 en Hattrick

03.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 2

At.Salas Casals Alineación oficial del equipo 'At.Salas Casals' en el partido 7 - 8 aguelo_team Alineación oficial del equipo 'aguelo_team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
At.Salas Casals Alineación oficial del equipo 'At.Salas Casals' en el partido 4 - 3 aguelo_team Alineación oficial del equipo 'aguelo_team' en el partido
Tiene bastante suerte 3.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,7 % 28,9 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At.Salas Casals

Goles Goles

  • 120 Minuto 9 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 9, indicava inequívocament que en Jaromír Dvořák va saber trobar la xarxa rival. At.salas desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 37 minuts, el tirador de faltes del At.salas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jorge Fernando Ezmir, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 85 (Gol por la derecha): Passats 85 minuts, Gonzalo Olmos, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. At.salas es posava per davant!
  • 121 Minuto 105 (Gol por el centro): Jani Välilä va donar a At.salas un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del At.salas van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Dušan Tejml, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 32 per blocar una centrada d'en Sergio Olmos Blanco va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de At.salas.
  • 234 Minuto 51 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Jaromír Dvořák va fallar un penal al minut 51.
  • 207 Minuto 95 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Ignat Rudyka va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 222 Minuto 102 (Ocasión por la izquierda): At.salas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Fernando De Lózar va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alberto Monsalbe.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Ignat Rudyka, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Alberto Monsalbe va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de At.salas i 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de At.salas 蔡 (Cai) 若文 (Ruowen) no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Alberto Monsalbe es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Gonzalo Olmos de At.salas va executar el tir amb una gran tècnica posant el 6 - 6 al marcador.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Jorge Fernando Ezmir xutant per a At.salas va fer anar la pilota just on la volia, però Alberto Monsalbe, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Ignacio Brei va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 7.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de At.salas Jaromír Dvořák va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 137 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Fernando De Lózar xutant per a At.salas va fer anar la pilota just on la volia, però Alberto Monsalbe, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 140 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Dušan Tejml de At.salas anava molt fort i col·locat però Alberto Monsalbe no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 7 - 7.
  • 059 Minuto 142 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Sergio Olmos Blanco de At.salas anava molt fort i col·locat però Alberto Monsalbe no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 7 - 7.
  • 059 Minuto 145 (Penalti fallado (fuera o parada)): Armand Durán, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Alberto Monsalbe va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de At.salas i 7 - 7 al marcador.
  • 059 Minuto 148 (Penalti fallado (fuera o parada)): Jani Välilä, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Alberto Monsalbe va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de At.salas i 7 - 7 al marcador.

aguelo_team

Goles Goles

  • 162 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Keperin Abadgoitia per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 161 Minuto 84 (Gol por el centro): aguelo_team van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 84, quan Keperin Abadgoitia va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 163 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Daantje Suykerbuyk que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 161 Minuto 108 (Gol por el centro): Als 108 minuts de partit, Daantje Suykerbuyk de aguelo_team va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 4 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mateus Joaquim Santos Gonçalves de aguelo_team es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Daantje Suykerbuyk anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a aguelo_team.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Benxamín Ameixa va clavar el 5 - 6 per a aguelo_team amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de aguelo_team, Rrezargjend Begu, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 7 al marcador.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de aguelo_team Mateus Joaquim Santos Gonçalves va intentar enganyar Armand Durán amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 6 - 7.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Alberto De la Viña de aguelo_team anava molt fort i col·locat però Armand Durán no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 7 - 7.
  • 059 Minuto 136 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de aguelo_team Ataúlfo Ruiz del Pino va intentar enganyar Armand Durán amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 7 - 7.
  • 059 Minuto 138 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de aguelo_team Keperin Abadgoitia va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 141 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Alberto Monsalbe de aguelo_team anava molt fort i col·locat però Armand Durán no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 7 - 7.
  • 059 Minuto 143 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de aguelo_team Óscar Rodríguez va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 146 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat José Alzamora xutant per a aguelo_team va fer anar la pilota just on la volia, però Armand Durán, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 149 (Penalti marcado): Barend van de Moer de aguelo_team, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Armand Durán en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 8.