Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

deportiv (1600385) - Sant Marti Pirates (1595575) » 510952608: T45/R2

Copa 510952608 Información oficial sobre el partido 510952608 en Hattrick

03.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 2

deportiv Alineación oficial del equipo 'deportiv' en el partido 4 - 1 Basajaun FC Alineación oficial del equipo 'Basajaun FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
deportiv Alineación oficial del equipo 'deportiv' en el partido 2 - 2 Basajaun FC Alineación oficial del equipo 'Basajaun FC' en el partido
Tiene suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,2 % 26,8 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

deportiv

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 18 gràcies a la jugada de Marko Raud, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): En Marko Raud entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al deportiv, un peu providencial d'en Ramón Unzaga va situar el 2-1 al panell digital.
  • 116 Minuto 48 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 48, en Ximo Mallart del deportiv va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Marko Raud que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 3 - 1.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de deportiv va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Marko Raud progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 3 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Jadranko Manola va rebre molts aplaudiments. Al minut 3 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Ramón Unzaga del deportiv ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 216 Minuto 67 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Jadranko Manola va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Marko Raud, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): César Ordorica de deportiv va abandonar el terreny de joc després de 29 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Iván Chicharro va entrar en el seu lloc.

Basajaun FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 27 minuts Fabián Garay va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 33, en un 1 contra 1 amb el porter, però Francisco Sánchez González va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Luis De la Iglesia des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Basajaun va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 52, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Julio Claudio Fores.
  • 254 Minuto 56 (Ocasión de penalti): Al minut 56 de partit, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor de Basajaun, però Luis De la Iglesia no va aconseguir transformar-lo en gol.
  • 251 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Miguel Zaldos va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Juan Antonio Galligo que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.