Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sangonera la Verde - Sedaví (1588557) - Tamaraceite (1416533) » 510952380: T45/R2

Copa 510952380 Información oficial sobre el partido 510952380 en Hattrick

03.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 2

LOS JAQUE MATE Alineación oficial del equipo 'LOS JAQUE MATE' en el partido 2 - 4 CTU Field Ops Alineación oficial del equipo 'CTU Field Ops' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LOS JAQUE MATE Alineación oficial del equipo 'LOS JAQUE MATE' en el partido 2 - 1 CTU Field Ops Alineación oficial del equipo 'CTU Field Ops' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,5 % 0,6 % 9,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS JAQUE MATE

Goles Goles

  • 101 Minuto 34 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Hugo Brinkman, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 3 per a JAQUE.
  • 101 Minuto 75 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Juha Vokkolainen trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 17 (Ocasión por el centro): JAQUE enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 203 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Indris Seikulis i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a JAQUE, però el xut de Hugo Brinkman va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Bronisław Janc va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 63 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nicolae Blaj de JAQUE la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 4 (Lesión leve): En Mats Högby de JAQUE va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Stefan Svensson va prendre el seu rol al minut 4.
  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Quirze Fumadó ocupà el lloc d'en Stefan Svensson al 77 minuts, dos minuts després que el jugador de JAQUE quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

CTU Field Ops

Goles Goles

  • 106 Minuto 9 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El CTU sempre confia amb les genialitats d'en Caetano Vilasoa; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 1.
  • 182 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Livio Dore va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 115 Minuto 31 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Maxence Bailly era molt més ràpid que el defensa Stefan Svensson. Al minut 31, el jugador de CTU va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 3.
  • 116 Minuto 78 (Gol evento especial rápido + pase): Maxence Bailly va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Caetano Vilasoa, que no va fallar i va marcar el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Folke Radeke després de 55 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Reggie Agawa va poder desviar-lo a córner.