Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Palermo United (117800) - Merseyside F.C (1580993) » 510952080: T45/R2

Copa 510952080 Información oficial sobre el partido 510952080 en Hattrick

03.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 2

Lumbagu FC Alineación oficial del equipo 'Lumbagu FC' en el partido 4 - 3 Raig Xertolí Alineación oficial del equipo 'Raig Xertolí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Lumbagu FC Alineación oficial del equipo 'Lumbagu FC' en el partido 7 - 1 Raig Xertolí Alineación oficial del equipo 'Raig Xertolí' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lumbagu FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 33 (Gol de penalti): Al minut 33 l'àrbitre va premiar Lumbagu amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Alois Chatrný va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): Antonio Cánovas va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Lumbagu, Diego Fernando Díaz, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Kamilis Kinderis de Lumbagu va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 121 Minuto 95 (Gol por el centro): Al minut 95 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Fabián Raimundez ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Lumbagu es posava per davant 4 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Alois Chatrný del Lumbagu ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Siegmund Murken! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Fabián Raimundez, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Giorgio Boni va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alois Chatrný de Lumbagu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Siegmund Murken de Lumbagu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Raig Xertolí

Goles Goles

  • 152 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Xerta va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Gilberto Pla Cano va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Alfonso Galán estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Nicasio Ventín va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 2 al minut 82.
  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 87 minuts Nicasio Ventín va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 de partit, Eugenio Mier Marín quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 99 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 99 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Nicasio Ventín va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): Al minut 32 en Ezequiel Bécares va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.