Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

club zaps (800284) - Gemelo FC (491791) » 51028969: T15/J3/XI

Liga 51028969 Información oficial sobre el partido 51028969 en Hattrick

01.10.2005 14:20:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 3 / XI.781 (99636)

EL Club del Perejil Alineación oficial del equipo 'EL Club del Perejil' en el partido 1 - 2 Yokese tio Alineación oficial del equipo 'Yokese tio' en el partido
0 - 1 Sergi Amorrortu (70')
Víctor Bertran (71') 1 - 1
1 - 2 Sergi Amorrortu (76')
EL Club del Perejil Alineación oficial del equipo 'EL Club del Perejil' en el partido 1 - 2 Yokese tio Alineación oficial del equipo 'Yokese tio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
EL Club del Perejil Alineación oficial del equipo 'EL Club del Perejil' en el partido 8 - 0 Yokese tio Alineación oficial del equipo 'Yokese tio' en el partido
Tiene que atarse una piedra al pie y tirarse al mar 8.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un mega EJEA (9)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EL Club del Perejil

Goles Goles

  • 112 Minuto 71 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Víctor Bertran va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Perejil va estar a punt de posar-se per davant al minut 15 però Víctor Bertran va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 36 (Ocasión de falta): Amb 36 minuts disputats, Miquel Clarés gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Herminio Ruiz va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 220 Minuto 42 (Ocasión de falta): Miquel Clarés quasi dona a Perejil l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Perejil va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jesús David Riobó va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Herminio Ruiz.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Perejil es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Daniel Echaniz no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Nacho Gómez al camp.

Yokese tio

Goles Goles

  • 136 Minuto 70 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Cristóbal Crespo encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Sergi Amorrortu anotar per a Yokese el 0 - 1. Millor no veure'n la repetició.
  • 117 Minuto 76 (Gol evento especial cansancio): Cristóbal Crespo estava destrossat a aquestes alçades de partit. Sergi Amorrortu se'n va aprofitar, no va tenir problemes per driblar-lo i va aconseguir d'aquesta manera el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Yokese va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Moisés Briñas, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Cristóbal Crespo va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Santi Mosquera de Yokese la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Santi Mosquera de Yokese es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 72.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): Yokese va fer una substitució al minut 73. Gonzalo Arenas va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Alberto Santander.