Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sant Celoni (778729) - zona forges (798044) » 51013289: T15/J4/XI

Liga 51013289 Información oficial sobre el partido 51013289 en Hattrick

08.10.2005 14:20:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 4 / XI.501 (99356)

Sant Celoni Alineación oficial del equipo 'Sant Celoni' en el partido 3 - 1 Comesaña F.C. Alineación oficial del equipo 'Comesaña F.C.' en el partido
0 - 1 Fernando Lacárcel (45')
Jorge Rubiols (53') 1 - 1
Jorge Rubiols (62') 2 - 1
Ernesto Ispani (82') 3 - 1
Sant Celoni Alineación oficial del equipo 'Sant Celoni' en el partido 3 - 1 Comesaña F.C. Alineación oficial del equipo 'Comesaña F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sant Celoni Alineación oficial del equipo 'Sant Celoni' en el partido 3 - 0 Comesaña F.C. Alineación oficial del equipo 'Comesaña F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sant Celoni

Goles Goles

  • 112 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53, Jorge Rubiols va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 122 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jorge Rubiols de Celoni aconseguir un gol al minut 62 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): José Félix Jiménez va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Celoni, Ernesto Ispani, que va marcar, sense saber com, el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7, Ernesto Ispani arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Celoni va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jaime Labayen va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Remi Morillo.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Celoni va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 43 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop José Félix Jiménez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): Celoni va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jorge Rubiols en un 1 contra 1 amb el porter Remi Morillo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56, Jorge Rubiols arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 215 Minuto 84 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): José Cortes va intentar anar-se'n per velocitat al minut 84 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, José Cortes de Celoni va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): Miquel Dalmau, de Celoni, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Andoto Echeverría el va substituir.
  • 094 Minuto 45 (Tirita (médico)): Andoto Echeverría es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): Celoni va fer una substitució al minut 76. Roberto Ortega Gutiérrez va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Raúl Sala.
  • 096 Minuto 80 (Lesión (no subst.)): Celoni sense la possibilitat de fer canvis, va jugar amb un jugador menys quan Ayoze Zaplana no va poder acabar el partit.
  • 093 Minuto 86 (Lesión (no subst.)): Quan David Rojo va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 86, Celoni sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.

Comesaña F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 45 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Comesaña eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 45, Fernando Lacárcel va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Comesaña va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 37, quan Roger Biosca va quedar-se sol davant el porter David Rojo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 236 Minuto 51 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Calixto Cantón va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 51 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Felipe Rojas de Comesaña va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignasi Rubio de Comesaña la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85 de partit, Ignasi Rubio de Comesaña va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.