Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Betiko Athletic (795489) - Elevar F. C. (795488) » 50995421: T15/J4/XI

Liga 50995421 Información oficial sobre el partido 50995421 en Hattrick

08.10.2005 14:20:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 4 / XI.182 (99037)

perjudikado´s Alineación oficial del equipo 'perjudikado´s' en el partido 2 - 1 C.T.F Alineación oficial del equipo 'C.T.F' en el partido
Josep Maria Ginesta (1') 1 - 0
1 - 1 Marc Noguerol (25')
Caitan Gómez (70') 2 - 1
perjudikado´s Alineación oficial del equipo 'perjudikado´s' en el partido 2 - 1 C.T.F Alineación oficial del equipo 'C.T.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
perjudikado´s Alineación oficial del equipo 'perjudikado´s' en el partido 2 - 0 C.T.F Alineación oficial del equipo 'C.T.F' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

perjudikado´s

Goles Goles

  • 120 Minuto 1 (Gol de falta): Josep Maria Ginesta va donar a perjudikado´s un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Jesús Riveira va anar directament als peus de Caitan Gómez que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 66 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, David Bosch va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip perjudikado´s Vicente Barón quasi marca al minut 83 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Rafael Ambrona l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 68 (Lesión): perjudikado´s es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Pere Jordi Casamitjana no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Guillem Capdevila al camp.
  • 095 Minuto 77 (Lesión): perjudikado´s es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Marcelino Merino no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Daniel Fernández al camp.

C.T.F

Goles Goles

  • 161 Minuto 25 (Gol por el centro): C.T.F van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 25, quan Marc Noguerol va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de C.T.F va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a José Ramón Boronat, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 262 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): C.T.F va estar a punt d'empatar al 21 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Marc Noguerol que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): José Ramón Boronat va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 28, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Josep Maria Ginesta va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Orza Linares de C.T.F la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Borja de C.T.F la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): Marc Noguerol de C.T.F va abandonar el terreny de joc després de 26 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Felipe Barranco va entrar en el seu lloc.