Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LoPutoCrack (794386) - Elche Style (487487) » 50987723: T15/J11/XI

Liga 50987723 Información oficial sobre el partido 50987723 en Hattrick

26.11.2005 14:20:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 11 / XI.44 (98899)

FC LUICHI POWER Alineación oficial del equipo 'FC LUICHI POWER' en el partido 2 - 1 Morconas F.C. Alineación oficial del equipo 'Morconas F.C.' en el partido
Meldris Koci?? (22') 1 - 0
Yesid Bobadilla (52') 2 - 0
2 - 1 Mario Herrero (64')
FC LUICHI POWER Alineación oficial del equipo 'FC LUICHI POWER' en el partido 2 - 1 Morconas F.C. Alineación oficial del equipo 'Morconas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC LUICHI POWER Alineación oficial del equipo 'FC LUICHI POWER' en el partido 4 - 0 Morconas F.C. Alineación oficial del equipo 'Morconas F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 4.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC LUICHI POWER

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Corria el minut 22 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Meldris Kociņš, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): LUICHI va augmentar la diferència quan Yesid Bobadilla no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, Troels Torsting gairebé va marcar per a LUICHI des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El jugador local Edgardo Algeri Bricoli per poc que no incrementa el marcador al minut 40. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gianfranco Stringa va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Yesid Bobadilla va estar a punt de sentenciar el partit al minut 72, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 55 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Edgardo Algeri Bricoli s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 12 (Lesión): LUICHI es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jesús Manuel González de Buitrago no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Grigory Masyuk al camp.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Després de 86 minuts jugats, Grigory Masyuk es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Alberto Arnau.

Morconas F.C.

Goles Goles

  • 107 Minuto 64 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mario Herrero va aconseguir per a Morconas el 2 - 1 al minut 64, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Antonio Alonso va marcar al minut 7 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Morconas van sortir al contraatac amb encert al minut 37, però Mario Herrero no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 251 Minuto 60 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 60, quan un error defensiu va deixar Alejandro Soto completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 262 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 84, en un 1 contra 1 amb el porter, però Tomás Trujillo Cabrera va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Alejandro Soto des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Felipe Jara de Morconas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mario Herrero de Morconas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ib Larsen de Morconas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Felipe Jara de Morconas va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".