Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Futbol Club Demacia (794248) - Angel y Demonio F.C (794250) » 50986773: T15/J12/XI

Liga 50986773 Información oficial sobre el partido 50986773 en Hattrick

03.12.2005 14:20:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 12 / XI.27 (98882)

cansao Futbol Club Alineación oficial del equipo 'cansao Futbol Club' en el partido 2 - 2 R.C.D. Batallón Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Batallón' en el partido
Rickard Killbeck (2') 1 - 0
Salva Rueda (20') 2 - 0
2 - 1 Abelardo Cereixo (28')
2 - 2 Abelardo Cereixo (76')
cansao Futbol Club Alineación oficial del equipo 'cansao Futbol Club' en el partido 2 - 2 R.C.D. Batallón Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Batallón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cansao Futbol Club Alineación oficial del equipo 'cansao Futbol Club' en el partido 3 - 0 R.C.D. Batallón Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Batallón' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cansao Futbol Club

Goles Goles

  • 137 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Chris Teel va anar a parar al cap de Rickard Killbeck que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a cansao el 1 - 0.
  • 132 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de cansao a 2 - 0. Salva Rueda va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Augusto Dalmau va estar a punt de sentenciar el partit al minut 12, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Gaxen Delgado es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Johan Persson de cansao va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Johan Persson de cansao per doble groga al minut 63.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 19 (Tirita): Al minut 19 de partit, el jugador Tarenaldo Fernández de cansao es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 090 Minuto 29 (Tirita): Al minut 29, Chris Teel de cansao es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 094 Minuto 67 (Tirita (médico)): Filip Kanar va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de cansao es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): cansao va fer una substitució al minut 79. Rickard Killbeck va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Rafael Flamarich.

R.C.D. Batallón

Goles Goles

  • 140 Minuto 28 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Batallón el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Abelardo Cereixo va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!
  • 164 Minuto 76 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Abelardo Cereixo va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 54 (Ocasión de falta): Amb 54 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Abelardo Cereixo va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Leopoldo Cabral va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 71 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Payá de Batallón la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): Batallón es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Antonio Fernández no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Miguel Egaña al camp.
  • 095 Minuto 64 (Lesión): El jugador de Batallón Pedro José Ruiz Tarríaz va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Sergio Escobedo va entrar en el seu lloc.