Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS REBENTAOS (775254) - Colono CF (799774) » 50951632: T15/J5/X

Liga 50951632 Información oficial sobre el partido 50951632 en Hattrick

15.10.2005 14:10:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 5 / X.424 (96507)

Rebaño Sagrado de España Alineación oficial del equipo 'Rebaño Sagrado de España' en el partido 2 - 0 amos_venga_ya_fc Alineación oficial del equipo 'amos_venga_ya_fc' en el partido
Josep Ramon González (35') 1 - 0
Jorge Bujanda (44') 2 - 0
Rebaño Sagrado de España Alineación oficial del equipo 'Rebaño Sagrado de España' en el partido 2 - 0 amos_venga_ya_fc Alineación oficial del equipo 'amos_venga_ya_fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rebaño Sagrado de España Alineación oficial del equipo 'Rebaño Sagrado de España' en el partido 0 - 2 amos_venga_ya_fc Alineación oficial del equipo 'amos_venga_ya_fc' en el partido
Tiene suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rebaño Sagrado de España

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Sagrado va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 35 Josep Ramon González va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Lucien Marchant va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Carlo Cau de Sagrado va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Al minut 33, Naser Bin-Saleh de Sagrado es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

amos_venga_ya_fc

Goles Goles

  • 109 Minuto 44 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 44 minuts Lucien Marchant es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Jorge Bujanda que d'un gran xut va marcar per a Sagrado el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Hans Christian Michaelsen va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Miguel Madera, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 252 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): amos_venga_ya_fc va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 74, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Cees van Heukelom.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 81, quan un error defensiu va deixar Aldo Könnecke completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Hans Christian Michaelsen la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de amos_venga_ya_fc havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): amos_venga_ya_fc van seguir progressant per la banda dreta. Miguel Saborido va tenir la seva oportunitat al minut 87, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Saborido de amos_venga_ya_fc la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): Després de 18 minuts jugats, Mariano Orti es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Daniel Bruguer.