Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RGQ TEAM (312160) - kulichi (434557) » 50933913: T15/J14/X

Liga 50933913 Información oficial sobre el partido 50933913 en Hattrick

17.12.2005 14:10:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 14 / X.107 (96190)

CatalunyaForever Alineación oficial del equipo 'CatalunyaForever' en el partido 0 - 2 los de primera Alineación oficial del equipo 'los de primera' en el partido
0 - 1 Toni Narbón (38')
0 - 2 Alberto del Olmo (61')
CatalunyaForever Alineación oficial del equipo 'CatalunyaForever' en el partido 0 - 2 los de primera Alineación oficial del equipo 'los de primera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CatalunyaForever Alineación oficial del equipo 'CatalunyaForever' en el partido 0 - 3 los de primera Alineación oficial del equipo 'los de primera' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CatalunyaForever

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): CatalunyaForever va estar a punt de marcar quan Felipe Rodríguez va fer una passada impressionant a Manolo Ruiz, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 88 (Lesión): CatalunyaForever es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Simeón Díez no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Raúl Echeverri al camp.
  • 095 Minuto 90 (Lesión): CatalunyaForever es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Sergi Hinojosa no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Claudio Moll al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Iván Belmonte no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

los de primera

Goles Goles

  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): El jugador de primera Toni Narbón va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 38 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Alberto Del Olmo va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de primera van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Fernando Hernández va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Toni Narbón de primera, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 26, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan Toni Narbón va estar a punt de posar per davant a primera amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Sergi Hinojosa va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Genís Llovet quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Sergi Hinojosa, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Alberto Del Olmo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Sergi Hinojosa, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Hernández de primera la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manolo Buj de primera va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Federico Aranzábal de primera va abandonar el terreny de joc després de 30 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Felipe Vione va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 62 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Ángel Ares estava fent un bon partit.