Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Elche F.C (775006) - S.D. Basurto (772181) » 50889614: T15/J1/IX

Liga 50889614 Información oficial sobre el partido 50889614 en Hattrick

17.09.2005 15:40:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 1 / IX.341 (60612)

Elche F.C Alineación oficial del equipo 'Elche F.C' en el partido 5 - 2 Juanmalico team Alineación oficial del equipo 'Juanmalico team' en el partido
Francesc Xavier Pedraza (41') 1 - 0
Paulo Sérgio Carolino (44') 2 - 0
2 - 1 Jacob Gullbeck (45')
2 - 2 Jacob Gullbeck (45')
Francesc Xavier Pedraza (62') 3 - 2
Francesc Xavier Pedraza (65') 4 - 2
Pancho Belloso (84') 5 - 2
Elche F.C Alineación oficial del equipo 'Elche F.C' en el partido 5 - 2 Juanmalico team Alineación oficial del equipo 'Juanmalico team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Elche F.C Alineación oficial del equipo 'Elche F.C' en el partido 6 - 2 Juanmalico team Alineación oficial del equipo 'Juanmalico team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elche F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Francesc Xavier Pedraza va donar a Elche un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Paulo Sérgio Carolino, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Elche.
  • 123 Minuto 62 (Gol por la derecha): El jugador Francesc Xavier Pedraza de Elche, després de 62 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Francesc Xavier Pedraza es va introduir dins la defensa central al minut 65, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Pancho Belloso va incrementar l'avantatge de Elche amb el 5 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Alberto Estrela del Elche ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Elche va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Francesc Xavier Pedraza en un 1 contra 1 amb el porter Rui Manuel Andrade, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Francesc Xavier Pedraza de Elche va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88, Ferruccio Giarrizzo gairebé va marcar per a Elche des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paulo Sérgio Carolino de Elche la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pancho Belloso de Elche la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ferruccio Giarrizzo de Elche la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 87 (Tirita): Al minut 87, Luís Penha de Elche es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Francesc Xavier Pedraza.

Juanmalico team

Goles Goles

  • 138 Minuto 45 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Walerian Ciosk la va rematar Jacob Gullbeck amb una magnífica volea que va fer pujar per a Juanmalico el 2 - 1.
  • 163 Minuto 45 (Gol por la derecha): El jugador visitant Jacob Gullbeck va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 45 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Walerian Ciosk estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Sebastián Robres, als 36 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antoine Henraat de Juanmalico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sebastián Robres de Juanmalico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): Juanmalico es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Rui Manuel Andrade no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Pau Grau al camp.
  • 095 Minuto 45 (Lesión): El jugador de Juanmalico Lucas Ruiz va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Javier Puertollano va entrar en el seu lloc.