Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CGI (487873) - Los Holdmenow (437103) » 50840638: T15/J1/VIII

Liga 50840638 Información oficial sobre el partido 50840638 en Hattrick

17.09.2005 15:10:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 1 / VIII.740 (54541)

CGI Alineación oficial del equipo 'CGI' en el partido 1 - 1 Los Holdmenow Alineación oficial del equipo 'Los Holdmenow' en el partido
Enrique Baños (52') 1 - 0
1 - 1 Miguel Alberto de Pablo Gómez (73')
CGI Alineación oficial del equipo 'CGI' en el partido 1 - 1 Los Holdmenow Alineación oficial del equipo 'Los Holdmenow' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CGI Alineación oficial del equipo 'CGI' en el partido 1 - 0 Los Holdmenow Alineación oficial del equipo 'Los Holdmenow' en el partido
Tiene un resultado normal 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CGI

Goles Goles

  • 116 Minuto 52 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Juan Barciela va acabar en una passada genial cap al jugador de CGI Enrique Baños, que va marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Árpád Nadzon va estar a punt d'acabar en gol al minut 9, però el porter visitant Guillermo Desantes va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Saúl Barradas va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 19 de joc.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Barciela va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Guillermo Desantes va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): Franck Hentze hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Dagfinn Krogh havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Guillermo Desantes al minut 63 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Vito Pergreffi va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El jugador local Enrique Baños per poc que no incrementa el marcador al minut 69. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Guillermo Desantes va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dagfinn Krogh de CGI va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rūdis Visockis de CGI es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Árpád Nadzon de CGI va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Los Holdmenow

Goles Goles

  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): Miguel Alberto de Pablo Gómez va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Holdmenow i marcant el 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joaquín Meneses de Holdmenow la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.