Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

a.c.d a seca (124586) - bebotesdelaura (440905) » 50794013: T15/J1/VII

Liga 50794013 Información oficial sobre el partido 50794013 en Hattrick

17.09.2005 15:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 1 / VII.1023 (39059)

SupremoTeam Alineación oficial del equipo 'SupremoTeam' en el partido 1 - 1 Els pirates Alineación oficial del equipo 'Els pirates' en el partido
Grzegorz Pastusiak (4') 1 - 0
1 - 1 Manuel Rosaleñ (42')
SupremoTeam Alineación oficial del equipo 'SupremoTeam' en el partido 1 - 1 Els pirates Alineación oficial del equipo 'Els pirates' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SupremoTeam Alineación oficial del equipo 'SupremoTeam' en el partido 1 - 0 Els pirates Alineación oficial del equipo 'Els pirates' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SupremoTeam

Goles Goles

  • 120 Minuto 4 (Gol de falta): SupremoTeam va agafar avantatge al minut 4 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Grzegorz Pastusiak fent així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Roberto González al minut 33 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Albert Bogman va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 222 Minuto 45 (Ocasión por la izquierda): SupremoTeam va estar a punt de posar-se per davant al minut 45 però Albert Bogman va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): SupremoTeam va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Grzegorz Pastusiak en un 1 contra 1 amb el porter Roberto González, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): SupremoTeam va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 83 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Marcelo Mir ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marcelo Mir de SupremoTeam es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Grzegorz Pastusiak de SupremoTeam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Felipe Zabala de SupremoTeam es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 45 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 45 va fer que Antonio Movilla de SupremoTeam hagués d'abandonar el terreny de joc. Ismael Vedreña va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. potente): Albert Bogman estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.
  • 306 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Evaristo Carrete va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Els pirates

Goles Goles

  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): Manuel Rosaleñ va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a pirates.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): Miguel González va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Odol Fonseca, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 240 Minuto 85 (Ocasión de contra de falta): pirates van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 85 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Miguel Ferro no va ser gens encertat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 8 (Lesión leve): Santiago Valcarcel de pirates va abandonar el terreny de joc després de 8 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Manuel Rosaleñ va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 45 (Lesión): pirates es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que José Meléndez no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Miguel González al camp.