Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GironaFire FC (308578) - VILLAREJO FC (438870) » 50788892: T15/J5/VII

Liga 50788892 Información oficial sobre el partido 50788892 en Hattrick

15.10.2005 15:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 5 / VII.965 (39001)

MAIDEN JAEN F.C. Alineación oficial del equipo 'MAIDEN JAEN F.C.' en el partido 1 - 2 Cerveruela F.C. Alineación oficial del equipo 'Cerveruela F.C.' en el partido
0 - 1 Rafael Torino (17')
0 - 2 Daniele Zambrotta (42')
Scotty Pratt (47') 1 - 2
MAIDEN JAEN F.C. Alineación oficial del equipo 'MAIDEN JAEN F.C.' en el partido 1 - 2 Cerveruela F.C. Alineación oficial del equipo 'Cerveruela F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MAIDEN JAEN F.C. Alineación oficial del equipo 'MAIDEN JAEN F.C.' en el partido 1 - 0 Cerveruela F.C. Alineación oficial del equipo 'Cerveruela F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MAIDEN JAEN F.C.

Goles Goles

  • 103 Minuto 47 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Scotty Pratt va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 11 (Ocasión de falta): Al minut 11, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): MAIDEN va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Tim Jonassen va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): MAIDEN va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Iker Iglesia va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Sébastien Chabin va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 45 (Ocasión por la izquierda): Al 45, Tim Jonassen hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Sébastien Chabin. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 213 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després de 81 minuts, Víctor Sanjurjo va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després de 84 minuts, Scotty Pratt va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 218 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner peinado): Víctor Sanjurjo hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Jorge Arenas havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 213 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Després de 87 minuts, Fernando Nieto va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): Pedro Jiménez no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Eduardo Macián.
  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Jorge Arenas va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de MAIDEN es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Cerveruela F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 17 (Gol de contra por la izquierda): Rafael Torino va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Cerveruela i marcant el 0 - 1.
  • 135 Minuto 42 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Daniele Zambrotta va demostrar la seva experiència quan al minut 42 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 0 - 2. És un murri!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hugo Carrizo de Cerveruela la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edgar Ermida de Cerveruela va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 67 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Rafael Torino no li va importar gens ni mica.