Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LEVANTE CF (436292) - puertorrealeña (47618) » 50783250: T15/J12/VII

Liga 50783250 Información oficial sobre el partido 50783250 en Hattrick

03.12.2005 15:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 12 / VII.909 (38945)

EagerlyStudios F.C. Alineación oficial del equipo 'EagerlyStudios F.C.' en el partido 3 - 1 independiente de merida Alineación oficial del equipo 'independiente de merida' en el partido
Javier Perales (4') 1 - 0
Michalis Epitropou (25') 2 - 0
Alessandro Arévalo (30') 3 - 0
3 - 1 Helge Munkvold (49')
EagerlyStudios F.C. Alineación oficial del equipo 'EagerlyStudios F.C.' en el partido 3 - 1 independiente de merida Alineación oficial del equipo 'independiente de merida' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
EagerlyStudios F.C. Alineación oficial del equipo 'EagerlyStudios F.C.' en el partido 4 - 0 independiente de merida Alineación oficial del equipo 'independiente de merida' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EagerlyStudios F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Javier Perales de EagerlyStudios aconseguir un gol al minut 4 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Joan Manel Dolade va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de EagerlyStudios, Michalis Epitropou, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): EagerlyStudios va aconseguir el 3 - 0 quan Alessandro Arévalo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sören Jonsson al minut 19 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Javier Perales va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Alessandro Arévalo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sören Jonsson va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Joan Manel Dolade es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Michalis Epitropou de EagerlyStudios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 16 (Lesión): EagerlyStudios es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Rafael Jerez no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Víctor Balmaceda al camp.
  • 095 Minuto 72 (Lesión): EagerlyStudios es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Alessandro Arévalo no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Constantin Hötte al camp.

independiente de merida

Goles Goles

  • 138 Minuto 49 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Patrik Widerdahl va anar directament als peus de Helge Munkvold que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Knud Andersen de independiente va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fernando Diaz Franco de independiente va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.