Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los cachorrillos (435659) - Fanhunter CF (485877) » 50777913: T15/J1/VII

Liga 50777913 Información oficial sobre el partido 50777913 en Hattrick

17.09.2005 15:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 1 / VII.859 (38895)

Triana Oscura Alineación oficial del equipo 'Triana Oscura' en el partido 2 - 0 Fanhunter CF Alineación oficial del equipo 'Fanhunter CF' en el partido
Clement Cottier (7') 1 - 0
Julio Barrera Rodríguez (25') 2 - 0
Triana Oscura Alineación oficial del equipo 'Triana Oscura' en el partido 2 - 0 Fanhunter CF Alineación oficial del equipo 'Fanhunter CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Triana Oscura Alineación oficial del equipo 'Triana Oscura' en el partido 4 - 1 Fanhunter CF Alineación oficial del equipo 'Fanhunter CF' en el partido
Tiene mala suerte 3.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Triana Oscura

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Clement Cottier de Osctriana aconseguir un gol al minut 7 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Julio Barrera Rodríguez, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Osctriana.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Håkan Börjesson de Osctriana va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Javier Pablo Sacota es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Óscar Calabuig gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Tejs Brohus va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Håkan Börjesson gairebé va marcar per a Osctriana des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Óscar Calabuig de Osctriana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Juan Antonio Bastardas de Osctriana va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Juan Antonio Bastardas de Osctriana es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 81.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Juan Antonio Bastardas, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 301 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Carles Monsalve ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Fanhunter CF

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Mads Thyrring de Fanhunter va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Philippe Harel es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Hans Tuvell la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Fanhunter havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mads Thyrring de Fanhunter es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 9 (Lesión leve): Fanhunter va fer una substitució al minut 9. Stuart Moir va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jan Mathiasson.
  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Dean Coens va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Fanhunter es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Al minut 87, Daniel Horna de Fanhunter es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 092 Minuto 90 (Lesión grave): César Iturralde, de Fanhunter, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Jonas Strömer el va substituir.