Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Madrid Chupi Pandi (487114) - G.D.Miño B (491314) » 50772622: T15/J10/VII

Liga 50772622 Información oficial sobre el partido 50772622 en Hattrick

19.11.2005 15:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 10 / VII.809 (38845)

Los Piratas Carneiros F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Piratas Carneiros F.C.' en el partido 2 - 1 Superliébanas CF Alineación oficial del equipo 'Superliébanas CF' en el partido
0 - 1 Iuri Busi (5')
David Martos (71') 1 - 1
Ginés Altube (84') 2 - 1
Los Piratas Carneiros F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Piratas Carneiros F.C.' en el partido 2 - 1 Superliébanas CF Alineación oficial del equipo 'Superliébanas CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Piratas Carneiros F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Piratas Carneiros F.C.' en el partido 4 - 0 Superliébanas CF Alineación oficial del equipo 'Superliébanas CF' en el partido
Tiene mala suerte 3.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Piratas Carneiros F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71 del partit, el jugador David Martos de Carneiros va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 84 gràcies a la jugada de Ginés Altube, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12, David Martos quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Esteve Dalmau de Carneiros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): Carneiros va fer una substitució al minut 76. Alejandro Morales Arroyo va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company António Duro.
  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): Livio Trangoni es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): Ginés Altube va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Carneiros es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): David Martos ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Superliébanas CF

Goles Goles

  • 141 Minuto 5 (Gol de contra por el centro): Superliébanas va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 5, quan Iuri Busi, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Guillaume Irastorza, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 21 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Superliébanas va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Després de 60 minuts, Guillaume Irastorza va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Gil Delgado va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 de partit, Gustavo Berenguer quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Superliébanas va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Guillaume Irastorza es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 68 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a David Boira després que el jugador de Superliébanas li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Luca Haub de Superliébanas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Quentin Op de Beeck de Superliébanas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Luca Haub no era cap impediment.