Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RealUnion fc (441137) - Nayox FC (490325) » 50762946: T15/J12/VII

Liga 50762946 Información oficial sobre el partido 50762946 en Hattrick

03.12.2005 15:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 12 / VII.761 (38797)

enred@dos Alineación oficial del equipo 'enred@dos' en el partido 0 - 2 F.C. BANKOS XEREX Alineación oficial del equipo 'F.C. BANKOS XEREX' en el partido
0 - 1 Víctor Alcalde (23')
0 - 2 Bronis?aw Rafalski (52')
enred@dos Alineación oficial del equipo 'enred@dos' en el partido 0 - 2 F.C. BANKOS XEREX Alineación oficial del equipo 'F.C. BANKOS XEREX' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
enred@dos Alineación oficial del equipo 'enred@dos' en el partido 2 - 0 F.C. BANKOS XEREX Alineación oficial del equipo 'F.C. BANKOS XEREX' en el partido
Tiene mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

enred@dos

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alfredo Cuesta va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Després de 49 minuts, José Vicente Alférez García va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 201 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Jon Johansson va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): enred@dos va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Alfredo Cuesta va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Thomas Robinson va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): enred@dos va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Dick van Ginkel va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jon Johansson de enred@dos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F.C. BANKOS XEREX

Goles Goles

  • 135 Minuto 23 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Víctor Alcalde va marcar el 0 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 143 Minuto 52 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de BANKOS eren letals, i Bronisław Rafalski va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 7 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Antonio Vidal Cuenca de BANKOS va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Víctor Alcalde al minut 7 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Jordi Calmet de BANKOS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Vidal Cuenca de BANKOS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): Després de 19 minuts jugats, Gennaro Emiliani es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir José Meléndrez.
  • 094 Minuto 28 (Tirita (médico)): Thomas Robinson es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.