Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Locos por el Balón (49051) - Vetomares (491602) » 50751455: T15/J2/VII

Liga 50751455 Información oficial sobre el partido 50751455 en Hattrick

24.09.2005 15:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 2 / VII.616 (38652)

Nottraigan Phlores Alineación oficial del equipo 'Nottraigan Phlores' en el partido 1 - 2 recallerror Alineación oficial del equipo 'recallerror' en el partido
Emanuel Håkansson (25') 1 - 0
1 - 1 Paco Freixes Montes (27')
1 - 2 Damien Drici (33')
Nottraigan Phlores Alineación oficial del equipo 'Nottraigan Phlores' en el partido 1 - 2 recallerror Alineación oficial del equipo 'recallerror' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nottraigan Phlores Alineación oficial del equipo 'Nottraigan Phlores' en el partido 2 - 0 recallerror Alineación oficial del equipo 'recallerror' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nottraigan Phlores

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 25 gràcies a la jugada de Emanuel Håkansson, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26, Kasperi Ylönen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jozua van Korstanje va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Nottraigan Péter Fábry quasi va assolir l'empat al minut 85 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Nottraigan va fer una substitució al minut 37. Haroldo Bragança va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Juan Antonio Bayón Mohíno.
  • 092 Minuto 60 (Lesión grave): Després de 60 minuts, Nottraigan va veure com el seu jugador Eduardo da Silva havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Bixente Mouze entraria per ocupar el seu lloc.

recallerror

Goles Goles

  • 142 Minuto 27 (Gol de contra por la izquierda): Paco Freixes Montes va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a recallerror.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Mircea Buclea va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de recallerror, Damien Drici, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de recallerror va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Cristian Oprea, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 283 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Després de 48 minuts, Paco Freixes Montes va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Alberto Fernández va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): recallerror quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Mario van Monsjou va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Cristian Oprea es va quedar sol davant del porter, al minut 86. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Brian Elg de recallerror la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.