Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cruela de Vil Team (311441) - SMB Hismanal (310591) » 50724816: T15/J2/VII

Liga 50724816 Información oficial sobre el partido 50724816 en Hattrick

24.09.2005 15:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 2 / VII.407 (38443)

C.F.Santa Maria Alineación oficial del equipo 'C.F.Santa Maria' en el partido 1 - 2 Gallaecian Pagan Front Alineación oficial del equipo 'Gallaecian Pagan Front' en el partido
José Carmona (68') 1 - 0
1 - 1 Pablo Rupérez (69')
1 - 2 Álvaro Rincón (84')
C.F.Santa Maria Alineación oficial del equipo 'C.F.Santa Maria' en el partido 1 - 2 Gallaecian Pagan Front Alineación oficial del equipo 'Gallaecian Pagan Front' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F.Santa Maria Alineación oficial del equipo 'C.F.Santa Maria' en el partido 1 - 2 Gallaecian Pagan Front Alineación oficial del equipo 'Gallaecian Pagan Front' en el partido
Tiene un resultado normal 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F.Santa Maria

Goles Goles

  • 106 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En José Carmona va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 68, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del C.F.Santa, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nicolás Zaballa de C.F.Santa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Eladio Blanquer de C.F.Santa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Qasim Najjar de C.F.Santa es va guanyar la targeta groga merescudament.

Gallaecian Pagan Front

Goles Goles

  • 119 Minuto 69 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Pablo Rupérez va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 69.
  • 172 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Passats 84 minuts de partit, Gallaecian es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Álvaro Rincón es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Pablo Rupérez de Gallaecian, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 29, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Benet Saguill va marcar al minut 34 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Pablo Rupérez quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Es duien 62 minuts de partit jugats quan Raúl Duran Puig va estar a punt de posar per davant a Gallaecian amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Constancio Boj va impedir un gol cantat.