Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Montsià (439994) - ALCANIÑZ CD (488975) » 50716281: T15/J14/VII

Liga 50716281 Información oficial sobre el partido 50716281 en Hattrick

17.12.2005 15:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 14 / VII.288 (38324)

Rampinyaires Alineación oficial del equipo 'Rampinyaires' en el partido 1 - 1 Escombros F.C. Alineación oficial del equipo 'Escombros F.C.' en el partido
Lech ?ucjanek (21') 1 - 0
1 - 1 Víctor Gómez (75')
Rampinyaires Alineación oficial del equipo 'Rampinyaires' en el partido 1 - 1 Escombros F.C. Alineación oficial del equipo 'Escombros F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rampinyaires Alineación oficial del equipo 'Rampinyaires' en el partido 0 - 2 Escombros F.C. Alineación oficial del equipo 'Escombros F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,0 % 0,3 % 92,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rampinyaires

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 21 gràcies a la jugada de Lech Łucjanek, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 14, Anders Fjelfeldt de Rampinyaires va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mauro Benedetto de Rampinyaires va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 18 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 18 va fer que Bojan Brkljača de Rampinyaires hagués d'abandonar el terreny de joc. Arnaud Turquet va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 095 Minuto 83 (Lesión): El jugador de Rampinyaires Jonathan de Pablos va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Nel Krahe va entrar en el seu lloc.

Escombros F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Nis Bögebjerg va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Escombros, Víctor Gómez, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Escombros va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Herbert Romand va desviar el xut final de Enrique Goñi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Escombros va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 81, quan Radosław Musiałek va quedar-se sol davant el porter Herbert Romand, però aquest va poder aturar el xut.
  • 270 Minuto 87 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Escombros al minut 87, però el xut de Enrique Goñi va topar amb la tanca defensiva.
  • 272 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Es duien 87 minuts de partit jugats quan Alejandro Vidal Cuenca va estar a punt de posar per davant a Escombros amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Herbert Romand va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Vittorio Giulietti després que el jugador de Escombros li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Takuya Mochida de Escombros es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones