Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

macho alfa (314990) - Manzalvos F.C. (438953) » 50696339: T15/J5/VII

Liga 50696339 Información oficial sobre el partido 50696339 en Hattrick

15.10.2005 15:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 5 / VII.99 (38135)

Inmobi F.C. Alineación oficial del equipo 'Inmobi F.C.' en el partido 3 - 2 Barcelonès F.C. Alineación oficial del equipo 'Barcelonès F.C.' en el partido
Yoni Horev (17') 1 - 0
1 - 1 Climent Cornellà (32')
1 - 2 Nafarroa Oses (60')
Yoni Horev (87') 2 - 2
Tim Bundgaard (90') 3 - 2
Inmobi F.C. Alineación oficial del equipo 'Inmobi F.C.' en el partido 3 - 2 Barcelonès F.C. Alineación oficial del equipo 'Barcelonès F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Inmobi F.C. Alineación oficial del equipo 'Inmobi F.C.' en el partido 4 - 0 Barcelonès F.C. Alineación oficial del equipo 'Barcelonès F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inmobi F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 els aficionats van embogir quan en Yoni Horev va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Inmobi.
  • 112 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, Yoni Horev va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 121 Minuto 90 (Gol por el centro): Inmobi va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 90 Tim Bundgaard va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Tim Bundgaard del Inmobi ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 209 Minuto 14 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Víctor Tuñón, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Barcelona, però Janosch Lacotte no va poder encertar el xut.
  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alberto Arroyal al minut 20 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Tim Bundgaard va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Inmobi va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tim Bundgaard va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alberto Arroyal.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Inmobi va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Yoni Horev en un 1 contra 1 amb el porter Alberto Arroyal, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 210 Minuto 86 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Janosch Lacotte quasi empata el partit per a Inmobi, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Tim Bundgaard va estar a punt de sentenciar el partit al minut 90, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Janosch Lacotte de Inmobi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Augusto Campaniello de Inmobi es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.

Barcelonès F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Nafarroa Oses va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Barcelona, Climent Cornellà, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 105 Minuto 60 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 60, Armando Oleiros va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Nafarroa Oses, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Barcelona va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Juan Antonio Lanza, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Barcelona va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Nafarroa Oses, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel Echeandía de Barcelona es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Antonio Lanza de Barcelona es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 12 (Tirita): Al minut 12 de partit, el jugador Antonio Recio de Barcelona es va lesionar lleugerament però va poder continuar.