Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Legendario FF (125463) - Desalmados (486394) » 50677032: T15/J2/VI

Liga 50677032 Información oficial sobre el partido 50677032 en Hattrick

24.09.2005 14:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 2 / VI.966 (15284)

De pajillote Alineación oficial del equipo 'De pajillote' en el partido 3 - 2 El infierno de Milo Alineación oficial del equipo 'El infierno de Milo' en el partido
Ahmed Raqqi (18') 1 - 0
Artur Silva (45') 2 - 0
2 - 1 Björn Egger (61')
2 - 2 Alberto Osorio (80')
Radboud Bitter (82') 3 - 2
De pajillote Alineación oficial del equipo 'De pajillote' en el partido 3 - 2 El infierno de Milo Alineación oficial del equipo 'El infierno de Milo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
De pajillote Alineación oficial del equipo 'De pajillote' en el partido 1 - 4 El infierno de Milo Alineación oficial del equipo 'El infierno de Milo' en el partido
Tiene suerte 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De pajillote

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): El jugador Ahmed Raqqi de pajillote, després de 18 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 45 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de pajillote a 2 - 0. Artur Silva va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 123 Minuto 82 (Gol por la derecha): El jugador Radboud Bitter de pajillote, després de 82 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Eloy Barea de pajillote va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 216 Minuto 36 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Anders Ganging va ser clau en la jugada d'atac de pajillote al minut 36, quan ell mateix va fer una passada brutal a Ahmed Raqqi, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Rui Mota al minut 40 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ahmed Raqqi va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Alberto Morales de pajillote es va emportar una amonestació al minut 57 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): Després de 27 minuts jugats, Rafael Aliaga es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Paco Redondo.
  • 094 Minuto 45 (Tirita (médico)): Artur Silva va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

El infierno de Milo

Goles Goles

  • 152 Minuto 61 (Gol por la izquierda): infierno va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Björn Egger va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 108 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible (general)): En José Molina és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Alberto Osorio perquè aconseguís el 2 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 44 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Paco Redondo va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 44 de joc.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 83 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir José Molina va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Román Katz de infierno la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Socas de infierno la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): Després de 73 minuts jugats, Paolo Grillenzoni es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Andrei Pãduret.