Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Les mandonguilles atòmiques (441044) - Arboles Azules (438194) » 50658626: T15/J9/VI

Liga 50658626 Información oficial sobre el partido 50658626 en Hattrick

12.11.2005 14:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 9 / VI.772 (15090)

The Lord Team Alineación oficial del equipo 'The Lord Team' en el partido 0 - 3 Smirnoff KorsaKov C.F. Alineación oficial del equipo 'Smirnoff KorsaKov C.F.' en el partido
0 - 1 Alberto Macías (6')
0 - 2 Sébastien Baltaze (10')
0 - 3 Fernando Navarro (44')
The Lord Team Alineación oficial del equipo 'The Lord Team' en el partido 0 - 3 Smirnoff KorsaKov C.F. Alineación oficial del equipo 'Smirnoff KorsaKov C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Lord Team Alineación oficial del equipo 'The Lord Team' en el partido 1 - 3 Smirnoff KorsaKov C.F. Alineación oficial del equipo 'Smirnoff KorsaKov C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Lord Team

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Lord va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Cedrik Droste va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Bastian Koschuch va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52, Christopher Nolan va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 200 Minuto 67 (Ocasión de falta): Francesc Xavier Roger va xutar una falta al minut 67 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Erik Tungén de Lord va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Smirnoff KorsaKov C.F.

Goles Goles

  • 119 Minuto 6 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Yves Riegler el va rematar Alberto Macías amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 10 (Gol por la derecha): Sébastien Baltaze va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, un xut de Fernando Navarro des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): Marcelo Rivero hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Sébastien Baltaze havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Timur Chekmarev es va quedar sol davant del porter, al minut 35. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Alexander Heuscher, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 58 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Smirnoff va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Macías de Smirnoff va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Sébastien Baltaze de Smirnoff va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, César Mendía de Smirnoff es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): Després de 63 minuts jugats, Alberto Macías es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Gerbert van Trigt.