Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las nenas (487462) - mammones balompie (313202) » 50647204: T15/J1/VI

Liga 50647204 Información oficial sobre el partido 50647204 en Hattrick

17.09.2005 14:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 1 / VI.699 (15017)

Halcones de Jade Alineación oficial del equipo 'Halcones de Jade' en el partido 3 - 1 FC Pollos de Goma Alineación oficial del equipo 'FC Pollos de Goma' en el partido
0 - 1 Dumitru Buligan (4')
Lonnie Lavender (44') 1 - 1
Carlos Eduardo Bojacá (45') 2 - 1
Carlos Eduardo Bojacá (83') 3 - 1
Halcones de Jade Alineación oficial del equipo 'Halcones de Jade' en el partido 3 - 1 FC Pollos de Goma Alineación oficial del equipo 'FC Pollos de Goma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Halcones de Jade Alineación oficial del equipo 'Halcones de Jade' en el partido 6 - 0 FC Pollos de Goma Alineación oficial del equipo 'FC Pollos de Goma' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Halcones de Jade

Goles Goles

  • 109 Minuto 4 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de John Erbrant després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Pollos Dumitru Buligan, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 1.
  • 111 Minuto 44 (Gol por el centro): Lonnie Lavender s'emportà una gran ovació del públic local al minut 44, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 45 (Gol por el centro): Carlos Eduardo Bojacá va donar a Halcones un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 130 Minuto 83 (Gol de falta): Als 83 minuts, Carlos Eduardo Bojacá va ampliar l'avantatge de Halcones amb un 3 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, Aleksandr Jaago va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El jugador local Peter Wade per poc que no incrementa el marcador al minut 86. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Javier Ángel Sánchez va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Peter Wade es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, John Erbrant de Halcones es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): John Erbrant de Halcones va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): Halcones es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jim Hermansen no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Lonnie Lavender al camp.
  • 091 Minuto 90 (Lesión leve): Bruno Baldi de Halcones va abandonar el terreny de joc després de 90 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Sergio Delgado va entrar en el seu lloc.

FC Pollos de Goma

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Gerardo Alvarez va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 19, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Jørgen Lindø Westergaard, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 31 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Pollos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Pollos va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 89, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Dumitru Buligan.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hadad Salih Kudri de Pollos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Al minut 33, Jørgen Lindø Westergaard de Pollos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 092 Minuto 87 (Lesión grave): Alfons Heinrich, de Pollos, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Mumtaz El-Sharif el va substituir.