Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sant Antoni (437442) - Zarzuela con tomate (120854) » 50641099: T15/J10/VI

Liga 50641099 Información oficial sobre el partido 50641099 en Hattrick

19.11.2005 14:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 10 / VI.640 (14958)

F.C.ARoCK Alineación oficial del equipo 'F.C.ARoCK' en el partido 1 - 2 Amaré Stoudemire F.C Alineación oficial del equipo 'Amaré Stoudemire F.C' en el partido
Rafael Ortega (41') 1 - 0
1 - 1 Dariusz Malara (60')
1 - 2 Vlado Mrnjaus (70')
F.C.ARoCK Alineación oficial del equipo 'F.C.ARoCK' en el partido 1 - 2 Amaré Stoudemire F.C Alineación oficial del equipo 'Amaré Stoudemire F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.ARoCK Alineación oficial del equipo 'F.C.ARoCK' en el partido 1 - 1 Amaré Stoudemire F.C Alineación oficial del equipo 'Amaré Stoudemire F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,9 % 4,1 % 77,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.ARoCK

Goles Goles

  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 41 gràcies a la jugada de Rafael Ortega, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 89 (Ocasión de penalti): F.C.ARoCK tenia un penal al seu favor al minut 89, però el porter va aturar el xut de Joaquim Ascarza amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Ilario Martello, t'estimo!!!''

Amaré Stoudemire F.C

Goles Goles

  • 164 Minuto 60 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 60 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Stoudemire. Dariusz Malara el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 119 Minuto 70 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Stoudemire va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Vlado Mrnjaus va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Pedro Fernández de Stoudemire, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 14, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Vlado Mrnjaus va estar a punt de posar per davant a Stoudemire amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Terje Risvik va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, un refús desafortunat de Terje Risvik, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pedro Fernández no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 263 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Vlado Mrnjaus va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Stoudemire va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Daaniel Ehrlich es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Beda Mendenhall quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Terje Risvik, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Tomek Kania va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 86 de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Rui Neiva, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.