Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

screamshout (437053) - Bahia F.S. (438117) » 50638829: T15/J10/VI

Liga 50638829 Información oficial sobre el partido 50638829 en Hattrick

19.11.2005 14:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 10 / VI.618 (14936)

New_Team S.A.D. Alineación oficial del equipo 'New_Team S.A.D.' en el partido 1 - 1 Jesucristo Español Alineación oficial del equipo 'Jesucristo Español' en el partido
Emanuel van ?t Hoff (74') 1 - 0
1 - 1 Magnus Godmo (78')
New_Team S.A.D. Alineación oficial del equipo 'New_Team S.A.D.' en el partido 1 - 1 Jesucristo Español Alineación oficial del equipo 'Jesucristo Español' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
New_Team S.A.D. Alineación oficial del equipo 'New_Team S.A.D.' en el partido 1 - 0 Jesucristo Español Alineación oficial del equipo 'Jesucristo Español' en el partido
Tiene un resultado normal 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New_Team S.A.D.

Goles Goles

  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Emanuel van ‘t Hoff va donar a New_Team un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): New_Team va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Arnaldo Alba ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 235 Minuto 12 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Santiago Raduà de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Munárriz de New_Team la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Santiago Raduà. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Jesucristo Español

Goles Goles

  • 162 Minuto 78 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 78, quan Magnus Godmo va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Jesucristo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Yaron Ben Yehuda, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 270 Minuto 58 (Ocasión de falta): Liviu Ciobanu va xutar magistralment una falta al minut 58 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 4, Caleb Coulthard de Jesucristo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.