Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Pollinos (120334) - cirin (433717) » 50637943: T15/J11/VI

Liga 50637943 Información oficial sobre el partido 50637943 en Hattrick

26.11.2005 14:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 11 / VI.609 (14927)

Elena, soplame el culo que tengo Alineación oficial del equipo 'Elena, soplame el culo que tengo ' en el partido 1 - 0 GRILLESTER UNITED Alineación oficial del equipo 'GRILLESTER UNITED' en el partido
Fernando Méndez (69') 1 - 0
Elena, soplame el culo que tengo Alineación oficial del equipo 'Elena, soplame el culo que tengo ' en el partido 1 - 0 GRILLESTER UNITED Alineación oficial del equipo 'GRILLESTER UNITED' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Elena, soplame el culo que tengo Alineación oficial del equipo 'Elena, soplame el culo que tengo ' en el partido 4 - 0 GRILLESTER UNITED Alineación oficial del equipo 'GRILLESTER UNITED' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elena, soplame el culo que tengo

Goles Goles

  • 122 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a soplame va ser Fernando Méndez.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): soplame va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Res Garlinger en un 1 contra 1 amb el porter Àngel Belmar, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): soplame va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Res Garlinger va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Àngel Belmar.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Àngel Belmar al minut 74 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Res Garlinger va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El jugador local Roger Sedblom per poc que no incrementa el marcador al minut 75. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Àngel Belmar va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54, Tobias Flindt Bjerg de soplame va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

GRILLESTER UNITED

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 7 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Magnus Vikhult, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a soplame, però Jean-Luis Delclaux no va poder encertar el xut.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): GRILLESTER va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 29, quan Zulafiqar Basri va quedar-se sol davant el porter Miguel Prendergast, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ingemar Fredriksson de GRILLESTER la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Al minut 31 de partit, el jugador Mihael Vrečič de GRILLESTER es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 092 Minuto 38 (Lesión grave): Després de 38 minuts, GRILLESTER va veure com el seu jugador Mihael Vrečič havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Juan Carlos Condeminas entraria per ocupar el seu lloc.