Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Elviña (489828) - Orotava Club (435319) » 50633846: T15/J2/VI

Liga 50633846 Información oficial sobre el partido 50633846 en Hattrick

24.09.2005 14:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 2 / VI.552 (14870)

Rianxeira Alineación oficial del equipo 'Rianxeira' en el partido 0 - 4 Torrejon Athletic C.F Alineación oficial del equipo 'Torrejon Athletic C.F' en el partido
0 - 1 Manolo Novoa (20')
0 - 2 Pablo Rodríguez (43')
0 - 3 Pablo Rodríguez (43')
0 - 4 Þórhallur Vilhjálmsson (65')
Rianxeira Alineación oficial del equipo 'Rianxeira' en el partido 0 - 4 Torrejon Athletic C.F Alineación oficial del equipo 'Torrejon Athletic C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rianxeira Alineación oficial del equipo 'Rianxeira' en el partido 0 - 2 Torrejon Athletic C.F Alineación oficial del equipo 'Torrejon Athletic C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rianxeira

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Rianxeira van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Gianluca Pagliano va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 203 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Rianxeira va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Juli Clar va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Luis Conde va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Miguel Ortiz de Rianxeira la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto Leza de Rianxeira la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Torrejon Athletic C.F

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): Amb 20 minuts jugats, Manolo Novoa de Torrejon va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Pablo Rodríguez va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Pablo Rodríguez va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Þórhallur Vilhjálmsson de Torrejon va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 65. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 29 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Þórhallur Vilhjálmsson de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Torrejon quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Pablo Rodríguez va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Pablo Rodríguez, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 54 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Torrejon va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Pablo Rodríguez quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Luis Condeminas, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): El jugador de Torrejon René Dauphin va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Marcos Andrés va entrar en el seu lloc.