Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jayb (124302) - La Coxiqera (436474) » 50613271: T15/J10/VI

Liga 50613271 Información oficial sobre el partido 50613271 en Hattrick

19.11.2005 14:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 10 / VI.184 (14502)

luizitos f.c. Alineación oficial del equipo 'luizitos f.c.' en el partido 2 - 1 La Kogorza by dumax Alineación oficial del equipo 'La Kogorza by dumax' en el partido
Peer Kalle Herdecke (37') 1 - 0
Ludo Bouvy (50') 2 - 0
2 - 1 Cancio Ribelles (63')
luizitos f.c. Alineación oficial del equipo 'luizitos f.c.' en el partido 2 - 1 La Kogorza by dumax Alineación oficial del equipo 'La Kogorza by dumax' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
luizitos f.c. Alineación oficial del equipo 'luizitos f.c.' en el partido 2 - 0 La Kogorza by dumax Alineación oficial del equipo 'La Kogorza by dumax' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

luizitos f.c.

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 els aficionats van embogir quan en Peer Kalle Herdecke va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de luizitos.
  • 115 Minuto 50 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 50 minuts, Ludo Bouvy va superar per velocitat Cancio Ribelles per posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ludo Bouvy va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Björn Nedersjö va estar a punt d'avançar els locals al minut 26 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): luizitos va estar a punt de posar-se per davant al minut 30 però Brundt Korzilius va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): luizitos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Niklas Stensson en un 1 contra 1 amb el porter Santiago Acuña, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Santiago Acuña al minut 57 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Peer Kalle Herdecke va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Kurt Charette s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 71 (Lesión): El jugador de luizitos Marlo Geiser va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Ignacio Esteban va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Niklas Stensson.

La Kogorza by dumax

Goles Goles

  • 153 Minuto 63 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Kogorza seguien lluitant fins al final. Al minut 63, fruit d'aquests esforços, Cancio Ribelles va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Kogorza van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Michalis Tsirlidis va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Michalis Tsirlidis de Kogorza va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Robert-Jan Bruijn de Kogorza va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.