Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

athltic (310687) - WeedFC2020 (437297) » 50610460: T15/J8/VI

Liga 50610460 Información oficial sobre el partido 50610460 en Hattrick

05.11.2005 14:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 8 / VI.134 (14452)

Atlètic MasNou Alineación oficial del equipo 'Atlètic MasNou' en el partido 1 - 0 Athletic txapeldun Alineación oficial del equipo 'Athletic txapeldun' en el partido
Stipan Kle?nik (38') 1 - 0
Atlètic MasNou Alineación oficial del equipo 'Atlètic MasNou' en el partido 1 - 0 Athletic txapeldun Alineación oficial del equipo 'Athletic txapeldun' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlètic MasNou Alineación oficial del equipo 'Atlètic MasNou' en el partido 1 - 0 Athletic txapeldun Alineación oficial del equipo 'Athletic txapeldun' en el partido
Tiene un resultado normal 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic MasNou

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Stipan Klešnik va donar a Atlètic un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Eddy Wahab es va comportar com un juvenil al minut 34 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Sergio Trenor Galindo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): En Ernesto Tortajada es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Pedro de Atlètic es va emportar una amonestació al minut 57 per provocar un rival.

Athletic txapeldun

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): txapeldun van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 4, però Gideon Ribbens va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 208 Minuto 16 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Eddy Wahab de txapeldun va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Joakim Persson que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Roger Möllerkvist va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.