Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. El Confital (488630) - SD ALBACOR (489957) » 50603737: T15/J7/VI

Liga 50603737 Información oficial sobre el partido 50603737 en Hattrick

29.10.2005 14:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 7 / VI.14 (14332)

F.C. El Confital Alineación oficial del equipo 'F.C. El Confital' en el partido 0 - 1 Real Sociedad de Alderaan Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad de Alderaan' en el partido
0 - 1 Mikko Ahlapuro (48')
F.C. El Confital Alineación oficial del equipo 'F.C. El Confital' en el partido 0 - 1 Real Sociedad de Alderaan Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad de Alderaan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. El Confital Alineación oficial del equipo 'F.C. El Confital' en el partido 1 - 0 Real Sociedad de Alderaan Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad de Alderaan' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. El Confital

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 11 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Rafael de Pedro va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Valentín Nuñez, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12, Henning Ravn arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, André Conceição quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Marcos Imaz de Confital va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 50 (Lesión): El jugador de Confital Daniel Bouillon va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Ambrosio Narváez va entrar en el seu lloc.

Real Sociedad de Alderaan

Goles Goles

  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Sociedad va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 48. Mikko Ahlapuro va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Sociedad va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Volker Massenhausen va desviar el xut final de Adam Sodel després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Marcos Imaz va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 73 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 49 (Tarjeta roja directa): Al minut 49, Abel López de Sociedad va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.