Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marvelus Team (117803) - CANIJOMAN (487102) » 50603401: T15/J7/VI

Liga 50603401 Información oficial sobre el partido 50603401 en Hattrick

29.10.2005 14:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 7 / VI.8 (14326)

The Seminal Brothers Alineación oficial del equipo 'The Seminal Brothers' en el partido 3 - 1 LIEBRESII Alineación oficial del equipo 'LIEBRESII' en el partido
David Moreno (10') 1 - 0
David Moreno (22') 2 - 0
David Moreno (29') 3 - 0
3 - 1 Anders Falkblad (36')
The Seminal Brothers Alineación oficial del equipo 'The Seminal Brothers' en el partido 3 - 1 LIEBRESII Alineación oficial del equipo 'LIEBRESII' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
The Seminal Brothers Alineación oficial del equipo 'The Seminal Brothers' en el partido 2 - 4 LIEBRESII Alineación oficial del equipo 'LIEBRESII' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,8 % 14,4 % 60,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Seminal Brothers

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): David Moreno va donar a TSB un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 22 (Gol por la derecha): TSB va aconseguir el 2 - 0 quan David Moreno va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 108 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Joakim Gustavsson és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en David Moreno perquè aconseguís el 3 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Paco Chilavert va estar a punt de sentenciar el partit al minut 25, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Jan Suski va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 68 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Jean Yarkin s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): El jugador de TSB Zico Huegle va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Fernando Marcos Egaña va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 65 (Lesión): Feliciano Moreno no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per José Andrade.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Américo Rubén D´Alessandro ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

LIEBRESII

Goles Goles

  • 152 Minuto 36 (Gol por la izquierda): LIEBRESII va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Anders Falkblad va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LIEBRESII va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Marc Canal va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jan Suski de LIEBRESII la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Thomas Rosér de LIEBRESII va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marc Canal de LIEBRESII va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 69 (Lesión): El jugador de LIEBRESII Gustav Sonnleitner va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Álvaro Heras va entrar en el seu lloc.