Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

barrax fc (48878) - Falcons fc (307753) » 50601788: T15/J10/V

Liga 50601788 Información oficial sobre el partido 50601788 en Hattrick

19.11.2005 14:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 10 / V.235 (5748)

Adormideras FC Alineación oficial del equipo 'Adormideras FC' en el partido 3 - 0 Falcons fc Alineación oficial del equipo 'Falcons fc' en el partido
Johan Håkansson (30') 1 - 0
Johan Håkansson (34') 2 - 0
Johan Håkansson (74') 3 - 0
Adormideras FC Alineación oficial del equipo 'Adormideras FC' en el partido 3 - 0 Falcons fc Alineación oficial del equipo 'Falcons fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Adormideras FC Alineación oficial del equipo 'Adormideras FC' en el partido 2 - 0 Falcons fc Alineación oficial del equipo 'Falcons fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Adormideras FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Corria el minut 30 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Johan Håkansson, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Adormideras va augmentar la diferència quan Johan Håkansson no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74, Adormideras va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Johan Håkansson, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Alexandre Gonçalves va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 4 de joc.
  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jom Chantana va estar a punt d'avançar els locals al minut 7 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 18 (Ocasión de falta): Amb 18 minuts disputats, Semai Gülyüz gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Martinho Barroca va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Martinho Barroca al minut 63 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Stefãnel Igna va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, Juan Miguel Reynoso gairebé va marcar per a Adormideras des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 29 (Lesión grave): Després de 29 minuts, Adormideras va veure com el seu jugador Semai Gülyüz havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Juan Miguel Reynoso entraria per ocupar el seu lloc.

Falcons fc

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Falcons va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jan Ståldahl, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Zurita Muñoz de Falcons va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Almog Weissberg de Falcons es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Jan Ståldahl de Falcons va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 75 (Tirita): Era el minut 75 quan després d'una dura entrada, el jugador Martinho Barroca de Falcons s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 64 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Miguel Zurita Muñoz, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.