Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Poss ok_By face (122471) - The Walls (123053) » 50600538: T15/J6/V

Liga 50600538 Información oficial sobre el partido 50600538 en Hattrick

22.10.2005 14:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 6 / V.213 (5726)

Atletico de Murcia Alineación oficial del equipo 'Atletico de Murcia' en el partido 3 - 2 The Walls Alineación oficial del equipo 'The Walls' en el partido
0 - 1 Martin Stenstrup (38')
0 - 2 Martin Stenstrup (43')
Juan Cairós (47') 1 - 2
Wilmer Tagni (81') 2 - 2
Wilmer Tagni (82') 3 - 2
Atletico de Murcia Alineación oficial del equipo 'Atletico de Murcia' en el partido 3 - 2 The Walls Alineación oficial del equipo 'The Walls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico de Murcia Alineación oficial del equipo 'Atletico de Murcia' en el partido 0 - 2 The Walls Alineación oficial del equipo 'The Walls' en el partido
Tiene bastante suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico de Murcia

Goles Goles

  • 101 Minuto 47 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Juan Cairós, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Atletico.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Wilmer Tagni s'emportà una gran ovació del públic local al minut 81, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Atletico, atacant per l'esquerra al minut 82, va aprofitar el magnífic llançament de Wilmer Tagni per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Wilmer Tagni va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Atletico que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Juan Cairós no era cap impediment.

The Walls

Goles Goles

  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Walls va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Martin Stenstrup va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Martin Stenstrup va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Walls va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 6, quan Richard Svanskär va quedar-se sol davant el porter Sandro Relaño Pastor, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Daniel Lyhquist va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Sandro Relaño Pastor, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Roberto Giorgetta de Walls va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 39 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 236 Minuto 42 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Mieczysław Wodarz va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 42 de joc.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Roberto Giorgetta quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Sandro Relaño Pastor, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Era el minut 37 quan després d'una dura entrada, el jugador Seto Lesmana de Walls s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.