Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Elhasar team (31108) - Zazpi Landa (308296) » 50593708: T15/J7/V

Liga 50593708 Información oficial sobre el partido 50593708 en Hattrick

29.10.2005 14:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 7 / V.91 (5604)

La Laguna City F.C. Alineación oficial del equipo 'La Laguna City F.C.' en el partido 0 - 0 Zazpi Landa Alineación oficial del equipo 'Zazpi Landa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Laguna City F.C. Alineación oficial del equipo 'La Laguna City F.C.' en el partido 1 - 1 Zazpi Landa Alineación oficial del equipo 'Zazpi Landa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,8 % 24,5 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Laguna City F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): LLCFC va estar a punt de posar-se per davant al minut 61 però Javier Alcaniz va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Stipo Školjarev de LLCFC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73 de partit, Stipo Školjarev de LLCFC va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Enrique Maestro Buelga de LLCFC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ignacio Bochini de LLCFC es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

Zazpi Landa

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Julio Goya va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 14 de joc.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Zazpi va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Tomas Swärdstad va quedar-se sol davant el porter Romeo Armijo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, un refús desafortunat de Romeo Armijo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Alejandro Lara no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Zazpi va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Romeo Armijo va desviar el xut final de Stein Jensen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stein Jensen de Zazpi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): Zazpi es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Tomas Swärdstad no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jabir Khashshab al camp.