Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Elhasar team (31108) - Forocochero (120449) » 50593700: T15/J5/V

Liga 50593700 Información oficial sobre el partido 50593700 en Hattrick

15.10.2005 14:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 5 / V.91 (5604)

La Laguna City F.C. Alineación oficial del equipo 'La Laguna City F.C.' en el partido 0 - 1 Real Valla(gol)id Alineación oficial del equipo 'Real Valla(gol)id' en el partido
0 - 1 Romain Baur (53')
La Laguna City F.C. Alineación oficial del equipo 'La Laguna City F.C.' en el partido 0 - 1 Real Valla(gol)id Alineación oficial del equipo 'Real Valla(gol)id' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Laguna City F.C. Alineación oficial del equipo 'La Laguna City F.C.' en el partido 1 - 0 Real Valla(gol)id Alineación oficial del equipo 'Real Valla(gol)id' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Laguna City F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 7 (Ocasión de falta): Amb 7 minuts disputats, Gonzalo Iglesia Martínez gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Johann Peter Mayr va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): LLCFC va estar a punt de posar-se per davant al minut 41 però Jimmy Lindhsjö va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): LLCFC va estar a punt de posar-se per davant al minut 42 però Ignacio Bochini va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Ignacio Bochini va estar a punt de marcar al minut 82 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Connor Alison va estar a punt d'empatar per a LLCFC quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Johann Peter Mayr va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gonzalo Iglesia Martínez de LLCFC es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Connor Alison de LLCFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Stipo Školjarev de LLCFC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stipo Školjarev va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que LLCFC va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Al minut 37, Gonzalo Cabrera de LLCFC es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Real Valla(gol)id

Goles Goles

  • 136 Minuto 53 (Gol evento especial inexperiencia rival): Enrique Maestro Buelga va deixar patent la seva inexperiència al minut 53, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Romain Baur va marcar sense oposició, posant el marcador a 0 - 1 per a Valla(gol)id.