Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El guapetón F. C33 (440271) - los volumenes (121693) » 50589729: T15/J7/V

Liga 50589729 Información oficial sobre el partido 50589729 en Hattrick

29.10.2005 14:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 7 / V.20 (5533)

leños Team Alineación oficial del equipo 'leños Team' en el partido 1 - 0 Buenos Aires F.C. Alineación oficial del equipo 'Buenos Aires F.C.' en el partido
Fred Sanborn (23') 1 - 0
leños Team Alineación oficial del equipo 'leños Team' en el partido 1 - 0 Buenos Aires F.C. Alineación oficial del equipo 'Buenos Aires F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
leños Team Alineación oficial del equipo 'leños Team' en el partido 1 - 4 Buenos Aires F.C. Alineación oficial del equipo 'Buenos Aires F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,0 % 0,3 % 92,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

leños Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 els aficionats van embogir quan en Fred Sanborn va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de leños.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ralph Isstål va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 14 de joc.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Aalalasundaram Subramanian del leños ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): leños va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jurgen Dekker en un 1 contra 1 amb el porter Carlos Fernando Chita, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Asen Velinov de leños va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Fred Sanborn va estar a punt de sentenciar el partit al minut 87, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): Després de 88 minuts jugats, Gary Archuleta es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Enea Molinari.

Buenos Aires F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Christian Wakenitz per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 83, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jamie Nieto de Buenos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Pepê Cabrito de Buenos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.