Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ZAPA FUTBOL CLUB (1585918) - albentosa fc (1367718) » 502011589: T45/J10/X

Liga 502011589 Información oficial sobre el partido 502011589 en Hattrick

31.01.2015 14:25:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 10 / X.4090 (182657)

ZAPA FUTBOL CLUB Alineación oficial del equipo 'ZAPA FUTBOL CLUB' en el partido 0 - 2 albentosa fc Alineación oficial del equipo 'albentosa fc' en el partido
0 - 1 Rafael Romero Paz (87')
0 - 2 Juan Diego Surga (89')
ZAPA FUTBOL CLUB Alineación oficial del equipo 'ZAPA FUTBOL CLUB' en el partido 0 - 2 albentosa fc Alineación oficial del equipo 'albentosa fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ZAPA FUTBOL CLUB Alineación oficial del equipo 'ZAPA FUTBOL CLUB' en el partido 1 - 1 albentosa fc Alineación oficial del equipo 'albentosa fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,5 % 20,4 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZAPA FUTBOL CLUB

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): FUTBOL va estar a punt de posar-se per davant al minut 6 però Diego Reyna va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 240 Minuto 62 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el FUTBOL sortien al contraatac. La falta llançada per Armando Ortega va sortir força alta sense massa perill.
  • 239 Minuto 86 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Patricio Oreiro va ridiculitzar a en Eliezer Silvela amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Armando Ortega.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Reyna de FUTBOL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

albentosa fc

Goles Goles

  • 171 Minuto 87 (Gol por el centro): Amb 87 minuts jugats, Rafael Romero Paz de albentosa va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): albentosa va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Juan Diego Surga va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): David Gómez de Mercado de albentosa, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 23, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Diego Surga de albentosa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 15 (Tirita (médico)): Eliezer Silvela va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Rafael Romero Paz va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de albentosa es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.