Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Blizzart (1365965) - Ciudad de Benidorm (1371492) » 502006327: T45/J10/X

Liga 502006327 Información oficial sobre el partido 502006327 en Hattrick

31.01.2015 14:25:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 10 / X.3996 (182563)

Blizzart Alineación oficial del equipo 'Blizzart' en el partido 1 - 1 Ciudad de Benidorm Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Benidorm' en el partido
Adrià Doladé (53') 1 - 0
1 - 1 Fulgencio Vega (63')
Blizzart Alineación oficial del equipo 'Blizzart' en el partido 1 - 1 Ciudad de Benidorm Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Benidorm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Blizzart Alineación oficial del equipo 'Blizzart' en el partido 1 - 6 Ciudad de Benidorm Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Benidorm' en el partido
Tiene un resultado normal 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blizzart

Goles Goles

  • 136 Minuto 53 (Gol evento especial inexperiencia rival): Santiago García Ferreros va deixar patent la seva inexperiència al minut 53, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Adrià Doladé va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 0 per a Blizzart.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Blizzart va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 47 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Adrià Doladé ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72, Adrià Doladé arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Ciudad de Benidorm

Goles Goles

  • 162 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 63 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Fulgencio Vega de Benidorm marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 16 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 16 la va desaprofitar Felipe Ibaeta de Benidorm, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 270 Minuto 29 (Ocasión de falta): El Benidorm va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 29 amb un llançament de falta perillós. En Felipe Ibaeta però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Víctor de la Flor de Benidorm, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 34, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 57 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Víctor de la Flor va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 270 Minuto 77 (Ocasión de falta): En Felipe Ibaeta va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 77. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 49, Fulgencio Vega de Benidorm va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Santiago García Ferreros de Benidorm la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Passats 38 minuts de joc, en Víctor de la Flor de Benidorm va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Manuel Vallejoller no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 302 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Gonzalo Tello probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.