Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Toalhas baratas (435144) - Los colegas de Jesus FC (1455403) » 502005068: T45/J3/X

Liga 502005068 Información oficial sobre el partido 502005068 en Hattrick

13.12.2014 14:25:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 3 / X.3974 (182541)

U.D. Toalhas baratas Alineación oficial del equipo 'U.D. Toalhas baratas' en el partido 1 - 2 Los colegas de Jesus FC Alineación oficial del equipo 'Los colegas de Jesus FC' en el partido
Óscar Moreno Díaz (55') 1 - 0
1 - 1 Ramón Rincón (56')
1 - 2 Jaime Sánchez (82')
U.D. Toalhas baratas Alineación oficial del equipo 'U.D. Toalhas baratas' en el partido 1 - 2 Los colegas de Jesus FC Alineación oficial del equipo 'Los colegas de Jesus FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U.D. Toalhas baratas Alineación oficial del equipo 'U.D. Toalhas baratas' en el partido 3 - 1 Los colegas de Jesus FC Alineación oficial del equipo 'Los colegas de Jesus FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,7 % 2,0 % 15,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Toalhas baratas

Goles Goles

  • 124 Minuto 55 (Gol de penalti): Al minut 55 l'àrbitre va premiar Toalhas amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Óscar Moreno Díaz va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 19 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Toalhas va ser a punt de marcar al minut 19, quan el seu jugador Eduardo Bada va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Toalhas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Liviu Sărăţean va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Germán Maza.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Óscar Moreno Díaz de Toalhas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 29 (Evento clima: sol, OK técnico): En Víctor Gasol va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Los colegas de Jesus FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 56 (Gol por el centro): Als 56 minuts de partit, Ramón Rincón de colegas va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): El jugador de colegas Jaime Sánchez va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 82 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, César Ortún va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, un refús desafortunat de Eleder Badia, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ivan Saget no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del colegas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Yamine Ihadouchen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ignacio Madrid es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mario Urruchi de colegas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 17 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Raúl Rodrigo Gil va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en David Peciña.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Ignacio Madrid ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.