Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sanbe fc (123233) - Real Club Deportivo Betico (799873) » 502000593: T45/J5/X

Liga 502000593 Información oficial sobre el partido 502000593 en Hattrick

27.12.2014 14:25:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 5 / X.3894 (182461)

sanbe fc Alineación oficial del equipo 'sanbe fc' en el partido 2 - 0 Real Club Deportivo Betico Alineación oficial del equipo 'Real Club Deportivo Betico' en el partido
Gerard Palaudelmàs (37') 1 - 0
Basilio Cafranga (40') 2 - 0
sanbe fc Alineación oficial del equipo 'sanbe fc' en el partido 2 - 0 Real Club Deportivo Betico Alineación oficial del equipo 'Real Club Deportivo Betico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
sanbe fc Alineación oficial del equipo 'sanbe fc' en el partido 4 - 0 Real Club Deportivo Betico Alineación oficial del equipo 'Real Club Deportivo Betico' en el partido
Tiene mala suerte 4.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sanbe fc

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a sanbe va ser Gerard Palaudelmàs.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Basilio Cafranga de sanbe va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): sanbe per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Jacinto Hurtado va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 78 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Julián Hedilla, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Perico Vázquez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Basilio Cafranga, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El sanbe ho intentava per la dreta per mitjà de Jaume Travessa, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francesc Al·lès de sanbe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 86 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Juan Manuel Canencia després que el jugador de sanbe li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): Roberto Sandoval de sanbe va abandonar el terreny de joc després de 38 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Juan Manuel Canencia va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 60 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Gerard Palaudelmàs maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.
  • 304 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. potente): Francesc Al·lès estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Real Club Deportivo Betico

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Deportivo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ramon Tarragona va desviar el xut final de Juan Francisco Balenciaga després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 250 Minuto 77 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Carlos Cortadillo l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Deportivo, l'equip va recuperar la pilota al minut 84 i va contraatacar. En Jonatan Bonany va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones