Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zaragozanuncaserinde (988615) - Creatine team (1418602) » 501987446: T45/J8/X

Liga 501987446 Información oficial sobre el partido 501987446 en Hattrick

17.01.2015 14:25:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 8 / X.3659 (182226)

Zaragozanuncaserinde Alineación oficial del equipo 'Zaragozanuncaserinde' en el partido 3 - 1 Creatine team Alineación oficial del equipo 'Creatine team' en el partido
Eloi Gregori (9') 1 - 0
Alfonso Martínez de Franco (24') 2 - 0
2 - 1 Fernando Gorostola (30')
Alvino Borau (49') 3 - 1
Zaragozanuncaserinde Alineación oficial del equipo 'Zaragozanuncaserinde' en el partido 3 - 1 Creatine team Alineación oficial del equipo 'Creatine team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Zaragozanuncaserinde Alineación oficial del equipo 'Zaragozanuncaserinde' en el partido 4 - 1 Creatine team Alineación oficial del equipo 'Creatine team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zaragozanuncaserinde

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Zaragozanuncaserind contenien la respiració mentre en Eloi Gregori s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Zaragozanuncaserind va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alfonso Martínez de Franco progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): En Alvino Borau de Zaragozanuncaserind va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 82 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Jordi Homdedeu va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Alvino Borau. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Passaven 88 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Alvino Borau va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 22 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Carlos Requesens després que el jugador de Zaragozanuncaserind li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Isidro Calabaza de Zaragozanuncaserind amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Creatine team

Goles Goles

  • 151 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 els aficionats de Creatine van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Fernando Gorostola va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Pablo Uruñuela quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 75 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Fernando Gorostola amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pauliño Rial es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.