Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cristiano and companii (1416875) - U.D. ETXALAR (798101) » 501983610: T45/J14/X

Liga 501983610 Información oficial sobre el partido 501983610 en Hattrick

28.02.2015 14:25:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 14 / X.3590 (182157)

cristiano and companii Alineación oficial del equipo 'cristiano and companii' en el partido 2 - 1 U.D. ETXALAR Alineación oficial del equipo 'U.D. ETXALAR' en el partido
Francesc Xavier Casas (54') 1 - 0
1 - 1 Marco Antonio Guerrero (80')
Marcos Gabea (86') 2 - 1
cristiano and companii Alineación oficial del equipo 'cristiano and companii' en el partido 2 - 1 U.D. ETXALAR Alineación oficial del equipo 'U.D. ETXALAR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cristiano and companii Alineación oficial del equipo 'cristiano and companii' en el partido 1 - 2 U.D. ETXALAR Alineación oficial del equipo 'U.D. ETXALAR' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,3 % 0,8 % 87,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cristiano and companii

Goles Goles

  • 120 Minuto 86 (Gol de falta): cristiano va agafar avantatge al minut 86 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Marcos Gabea fent així el 2 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Igor Otero Goyanes es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

U.D. ETXALAR

Goles Goles

  • 109 Minuto 54 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Alexander Chernev després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de cristiano Francesc Xavier Casas, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 0.
  • 119 Minuto 80 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Juan Luis Acerete Guillén va treure un córner llarg cap al segon pal que en Marco Antonio Guerrero, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Es duien 18 minuts de partit jugats quan Diego Huertas va estar a punt de posar per davant a ETXALAR amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Iliya Sotirov va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Alexander Chernev va marcar al minut 23 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Marco Antonio Guerrero que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Alexander Chernev, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 26 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, un refús desafortunat de Iliya Sotirov, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Chorche Andicoberry no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Garoe Murua ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): ETXALAR va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Iliya Sotirov va desviar el xut final de Garoe Murua després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): Chorche Andicoberry de ETXALAR va abandonar el terreny de joc després de 28 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Carlos Cincunegui va entrar en el seu lloc.