Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

crea,corta y distribuye (433786) - Rapid de Palomar F.C. (440324) » 501972901: T45/J12/X

Liga 501972901 Información oficial sobre el partido 501972901 en Hattrick

14.02.2015 14:25:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 12 / X.3399 (181966)

crea,corta y distribuye Alineación oficial del equipo 'crea,corta y distribuye' en el partido 3 - 2 Rapid de Palomar F.C. Alineación oficial del equipo 'Rapid de Palomar F.C.' en el partido
0 - 1 Jaime Infanzón (26')
Iñaki Centagoya (29') 1 - 1
Adolfo Muro (55') 2 - 1
Pablo Tárano (73') 3 - 1
3 - 2 Albert de Sert (75')
crea,corta y distribuye Alineación oficial del equipo 'crea,corta y distribuye' en el partido 3 - 2 Rapid de Palomar F.C. Alineación oficial del equipo 'Rapid de Palomar F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
crea,corta y distribuye Alineación oficial del equipo 'crea,corta y distribuye' en el partido 2 - 1 Rapid de Palomar F.C. Alineación oficial del equipo 'Rapid de Palomar F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,5 % 5,9 % 20,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

crea,corta y distribuye

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del crea,corta s'esgargamellaven dempeus per esperonar Iñaki Centagoya que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 29 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 119 Minuto 55 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip crea,corta va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Adolfo Muro va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 1.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan crea,corta va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Pablo Tárano des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Alberto Botilla de crea,corta va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Camilo Xuarra de crea,corta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 74 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 74 va fer que Camilo Xuarra de crea,corta hagués d'abandonar el terreny de joc. Tomàs Bronsoms va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Rapid de Palomar F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Palomar va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 26. Jaime Infanzón va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 153 Minuto 75 (Gol por la derecha): Palomar van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 75 quan Albert de Sert sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Palomar va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 6, quan Albert de Sert va quedar-se sol davant el porter Jordi Oriol Muñoz, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Palomar que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Albert de Sert, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marc Puigmitjà es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.