Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Monguers Club (1589661) - HOSPINDEP (989574) » 501969238: T45/J6/X

Liga 501969238 Información oficial sobre el partido 501969238 en Hattrick

03.01.2015 14:25:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 6 / X.3334 (181901)

Monguers Club Alineación oficial del equipo 'Monguers Club' en el partido 1 - 2 HOSPINDEP Alineación oficial del equipo 'HOSPINDEP' en el partido
Enric Marsé (22') 1 - 0
1 - 1 Nardo Cruzdeincio (55')
1 - 2 Nardo Cruzdeincio (63')
Monguers Club Alineación oficial del equipo 'Monguers Club' en el partido 1 - 2 HOSPINDEP Alineación oficial del equipo 'HOSPINDEP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Monguers Club Alineación oficial del equipo 'Monguers Club' en el partido 3 - 1 HOSPINDEP Alineación oficial del equipo 'HOSPINDEP' en el partido
Tiene mala suerte 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monguers Club

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Monguers contenien la respiració mentre en Enric Marsé s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ambrosio Romero Velasco! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Enric Marsé, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Enric Marsé gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pasqual Ferrer va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Luigi Barbagalli del Monguers ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Daniel Del Naranjo de Monguers va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 73, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eduardo Gasque es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 79 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Francisco Moragas va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Hadriano Aquela.

HOSPINDEP

Goles Goles

  • 164 Minuto 55 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Nardo Cruzdeincio de HOSPINDEP va marcar de penal l'empat al minut 55.
  • 140 Minuto 63 (Gol de contra de falta): El porter de HOSPINDEP va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Nardo Cruzdeincio va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): HOSPINDEP va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Luis Marco va desviar el xut final de Rafa Bascuñana després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Serapio das Neves.