Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ALBERTORU (1332487) - Need for Goals (995198) » 501967382: T45/J4/X

Liga 501967382 Información oficial sobre el partido 501967382 en Hattrick

20.12.2014 14:25:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 4 / X.3301 (181868)

ALBERTORU Alineación oficial del equipo 'ALBERTORU' en el partido 2 - 3 Need for Goals Alineación oficial del equipo 'Need for Goals' en el partido
Mario Miralles (12') 1 - 0
Sergio Mora (26') 2 - 0
2 - 1 Jaime Corts (37')
2 - 2 Hansjochen Weizenbichler (40')
2 - 3 Miguelanxo Pexegueiro (76')
ALBERTORU Alineación oficial del equipo 'ALBERTORU' en el partido 2 - 3 Need for Goals Alineación oficial del equipo 'Need for Goals' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ALBERTORU Alineación oficial del equipo 'ALBERTORU' en el partido 3 - 2 Need for Goals Alineación oficial del equipo 'Need for Goals' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,6 % 21,2 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ALBERTORU

Goles Goles

  • 138 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Iván Inurriza arribés a peus de Mario Miralles, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a ALBERTORU el 1 - 0.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, ALBERTORU va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sergio Mora, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Juan Pedro Martín no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Àngel Aubà estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 79 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Iván Inurriza va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Àngel Aubà.
  • 095 Minuto 83 (Lesión): Mariano Comber va sortir coix del terreny de joc, substituït per Ignacio Martínez Castro. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Need for Goals

Goles Goles

  • 151 Minuto 37 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 37, el jugador visitant Jaime Corts va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 164 Minuto 40 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Hansjochen Weizenbichler marqués l'empat. Al minut 40 el marcador mostrava un empat a 2.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Miguelanxo Pexegueiro va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Goals va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Juan Pedro Martín no va poder controlar.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 de partit, Miguelanxo Pexegueiro va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andore Mondagorra.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Arturo Gemello de Goals amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Miguelanxo Pexegueiro de Goals va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.