Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

contaudit (994896) - DEPORTIVO GAVA (1414029) » 501964042: T45/J9/X

Liga 501964042 Información oficial sobre el partido 501964042 en Hattrick

24.01.2015 14:25:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 9 / X.3241 (181808)

contaudit Alineación oficial del equipo 'contaudit' en el partido 5 - 0 DEPORTIVO GAVA Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVO GAVA' en el partido
Rafael Luque (40') 1 - 0
Pablo Miralles (70') 2 - 0
Mario Rodrigo Guzmán (86') 3 - 0
Saturio Vargas (88') 4 - 0
Pablo Miralles (89') 5 - 0
contaudit Alineación oficial del equipo 'contaudit' en el partido 5 - 0 DEPORTIVO GAVA Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVO GAVA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
contaudit Alineación oficial del equipo 'contaudit' en el partido 7 - 1 DEPORTIVO GAVA Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVO GAVA' en el partido
Tiene mala suerte 6.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

contaudit

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Passats 40 minuts, Rafael Luque, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. contaudit es posava per davant!
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70, contaudit va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Pablo Miralles, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mario Rodrigo Guzmán va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 130 Minuto 88 (Gol de falta): Al minut 88 en Saturio Vargas va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 89 minuts, el tirador de faltes del contaudit va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Pablo Miralles, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 33 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Josep Maria Bisquerra va intentar anar-se'n per velocitat al minut 33 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Miguel Riveros Martín! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Agustí Piulachs va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de contaudit a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Miguel Riveros Martín va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pablo Miralles es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): En Pablo Miralles ocupà el lloc d'en Santiago Navarro al 30 minuts, dos minuts després que el jugador de contaudit quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

DEPORTIVO GAVA

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Timoteo Bretuncillos de DEPORTIVO, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 6, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Fonfría de DEPORTIVO es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 19 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Carlos Carcasona no li va importar gens ni mica.